diumenge, 22 de setembre del 2019

Què et fa feliç?

Alba: Jo crec que la felicitat és quan tens un somriure a la cara o ets sents bé amb tu mateix. Per tant allò que em fa riure i sentir-me bé amb mi mateixa és passar temps fent coses que m'agraden. Per exemple: llegir, veure series, passar temps amb persones que estimo i també reflexionar.

Orquídea: has escoltat alguna vegada que hi ha gent que creu que la felicitat es pot trobar en coses materials, els diners, en la fama. Què penses sobre això?

Alba: depèn, perquè una pel·lícula et pot fer riure i et fa feliç i els diners et poden ajudar però no donen la felicitat plena perquè si tens molt diner però no tens amb qui compartir-lo no serveix de res.

Orquídea: creus que la felicitat depèn de tu o de tot allò que dius que et fa feliç, perquè recorda que també hi ha persones que et fan sentir-te trista?

Alba: la felicitat depèn de com et sents i el context en el qual estiguis.

Orquídea: creus que la felicitat té beneficis?

Alba: Sí perquè estàs millor amb el que t'envolta, si estàs trist, és com que el teu cos es deteriora més. En canvi si estàs feliç tens una vida saludable i la teva actitud és positiva davant la vida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada